Hallo!
Ik ben Roel Oortgiesen, een Information Designer die woont en werkt in Arnhem. In 2013 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.

Als Information Designer ben ik gek op mijn laptop!

Samen werken we aan gevarieerde projecten zoals interactieve concepten, huisstijlen, apps en websites. Ik houd van simpel en gebruiksvriendelijk ontwerp en heb een passie voor typografie en cartografie.

Nadat ik ben afgestudeerd ben ik begonnen als zzp’er, met als voordeel dat ik het contact met mijn klanten persoonlijk en flexibel kan houden, zodat we snel kunnen anticiperen om tot het beste resultaat te komen.

Naast mijn eigen studio ben ik ervan overtuigd dat we nieuwe producten en diensten kunnen ontwikkelen als we interdisciplinair samenwerken, daarom ben ik samen met product designer Luuk Wiehink Studio Kort begonnen.

Genoeg over mij, vertel me wat ik voor jou kan doen?
Voel je vrij om mij te bellen of stuur een email.

 


 

Studio Kort
WIEHINKOORTGIESEN is opgericht door Luuk Wiehink en Roel Oortgiesen. Vanuit hun verschillende achtergronden zoeken zij de grenzen van de fysieke en digitale ontwerpwereld op. De projecten ontstaan veelal vanuit een (maatschappelijk) ideaal en in samenwerking met verschillende opdrachtgevers zoals; gemeenten, de industrie, het onderwijs en overige partners.

@